Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση των κινήσεων του κινήματος των αγανακτισμένων στη Μυτιλήνη από όλους!! Όλοι έχουν την δυνατότητα μέσω αυτού του blog να αναρτούν ιδέες, απόψεις, νέα - οποιοδήποτε ενημερωτικό υλικό που αφορά την προσπάθειά μας στέλνοντας το mail τους στο: aganaktismenoimytilene@hotmail.gr ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον τομέα αναρτήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΧΡΩΜΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ!!








2 σχόλια:

  1. Κατάφερα λοιπόν κι εγώ να παρευρεθώ σήμερα στην συγκέντρωση. Νομίζω πως ήταν αρκετός κόσμος αλλά θα μπορούσε και περισσότερος. Δυστυχώς ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως πολύ κόσμος που θα ήθελε να παρευρεθεί και είναι εργαζόμενος δεν μπορεί τις ώρες αυτές. Νομίζω πως δεν είναι τυχαίο πως Κυριακή είχε τον περισσότερο κόσμο. Αν για παράδειγμα υπήρχε μια απεργία νομίζω πως ο κόσμος που θα μαζευόταν θα ήταν πάρα πολύς. Ένα ακόμα πρόβλημα για εμένα είναι η επιλογή του μικροφώνου ή της ντουντούκας για να μιλήσει κάποιος. Εγώ προσωπικά δεν νιώθω άνετος να μιλήσω με αυτόν τον τρόπο οπότε θεωρώ πως κάνει κάπως μη ισότιμη την συμμετοχή μου εκεί αυτό το μέσο. Δεν έχω βέβαια κάτι να προτείνω πέραν του να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα μεγάλο κύκλο (αν βέβαια δεν είναι πολύς ο κόσμος). Αυτά προς το παρόν τα ξαναλέμε στο δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε ανωνυμε δεν ειναι αναγκη κανεις να μιλησει σονι και καλα απο το μικροφωνο, εαν πιστευει πως νιωθει ανετα χωρις αυτο μιλαει χωρις αυτο...το ζητημα ειναι να ακουγονται οι φωνες ολων, και δεν αναφερομαι απλα στην ενταση του ηχου αλλα στις σκεψεις και τις αποψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!