Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση των κινήσεων του κινήματος των αγανακτισμένων στη Μυτιλήνη από όλους!! Όλοι έχουν την δυνατότητα μέσω αυτού του blog να αναρτούν ιδέες, απόψεις, νέα - οποιοδήποτε ενημερωτικό υλικό που αφορά την προσπάθειά μας στέλνοντας το mail τους στο: aganaktismenoimytilene@hotmail.gr ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον τομέα αναρτήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΧΡΩΜΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου Αγανακτισμένων Μυτιλήνης


Πριν λίγες μέρες σε εκπομπή του TV Μυτιλήνη οι δημοσιογράφοι κ. Ντόρα Πολίτη και Πάσχος Μανδραβέλης και ο πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου κ. Μουντζούρης αναφέρθηκαν στην παράσταση διαμαρτυρίας που έκαναν οι Αγανακτισμένοι Μυτιλήνης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Μαΐου και στην οποία απαίτησαν τη συνέχιση της σίτισης των απόρων που είχε διακοπεί με προηγούμενη απόφαση της Δημοτικής Αρχής.

Στην εκπομπή αυτή οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν με υβριστικούς όρους στους Αγανακτισμένους μιλώντας για «συρφετό», «φασιστική ενέργεια» και «δήθεν αγανακτισμένους». Η απάντησή μας σε αυτή και κάθε άλλη εκπομπή τέτοιου επιπέδου είναι:

Όσο κι αν προσπαθήσετε, δεν θα καταφέρετε να εξαπατήσετε με ψέματα και συκοφαντίες το κίνημα των Αγανακτισμένων. Βρισκόμαστε διαρκώς στις πλατείες ολόκληρης της Ελλάδας επειδή θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας ενάντια σε ένα οικονομικό σύστημα που ενδιαφέρετε μόνο για τα συμφέροντα των χρηματιστών και των τραπεζών, ενάντια σε ένα πολιτικό σύστημα που υποτάχθηκε στην εξουσία του πλούτου και ενάντια σε ένα κυρίαρχο σύστημα δημοσιογραφικής προπαγάνδας που βασίζεται στο ψέμα και τη συκοφαντία απέναντι στους απλούς ανθρώπους. Εσείς οι συγκεκριμένοι εκπροσωπείτε αυτό το σύστημα. Γι’ αυτό, κάθε φορά που μας συκοφαντείτε, μας δείχνετε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.

Θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι και αποφασισμένοι να συζητάμε και να παρεμβαίνουμε προσπαθώντας να αναδείξουμε ένα άλλο πρότυπο δημοκρατίας που εσείς έχετε απαξιώσει προ πολλού γιατί δεν έχει σχέση με τις δικές σας «δημοσιογραφικές» αξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!