Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση των κινήσεων του κινήματος των αγανακτισμένων στη Μυτιλήνη από όλους!! Όλοι έχουν την δυνατότητα μέσω αυτού του blog να αναρτούν ιδέες, απόψεις, νέα - οποιοδήποτε ενημερωτικό υλικό που αφορά την προσπάθειά μας στέλνοντας το mail τους στο: aganaktismenoimytilene@hotmail.gr ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον τομέα αναρτήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΧΡΩΜΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

όλοι σήμερα στις 16΄00 στη πλατεία Σαπφούς
Δε φεύγουμε, αν δε φύγουν ..

2 σχόλια:

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ). ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟ ΕΟΚ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΖΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΟΥΝ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Ε, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.

    ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ελπιζω να μην κοπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!