Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση των κινήσεων του κινήματος των αγανακτισμένων στη Μυτιλήνη από όλους!! Όλοι έχουν την δυνατότητα μέσω αυτού του blog να αναρτούν ιδέες, απόψεις, νέα - οποιοδήποτε ενημερωτικό υλικό που αφορά την προσπάθειά μας στέλνοντας το mail τους στο: aganaktismenoimytilene@hotmail.gr ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον τομέα αναρτήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΧΡΩΜΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/5 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ!!

Κυριακή 29/5 ξανα δίνουμε το ραντεβού μας στη πλατεία Σαπφούς αυτή τη φορά πιο δυναμικά με αφορμή και τη Πανευρωπαϊκή "εξέγερση" που θα χει ως αποτέλεσμα όλες οι πλατείες τις Ευρώπης να γεμίσουν από απλούς πολίτες οι οποίοι θα εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους. Αύριο φέρνουμε μαζί μας κατσαρόλες αλλά και τις ιδέες μας, τις οποίες και θα συζητήσουμε στη συνέλευση που θα γίνει!!
Προσπαθήστε να ενημερώσετε και το κόσμο ο οποίος ίσως να μην γνωρίζει για τα καθημερινά μας ραντεβού στη πλατεία αλλά και αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στο internet!!

1 σχόλιο:

  1. kaλημερα σε ολους.Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ #GREEKREVOLUTION
    Ο Θ.Παγκαλος σε συνέντευξή του στο "Έθνος της Κυριακής" αναφέρεται απαξιωτικά στο κίνημα των "Αγανακτισμένων" πολιτών το οποίο σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

    Ερωτηθείς σχετικά απαντά ότι "Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινηματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook", καθώς φαίνεται ότι οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες δεν τον ανησυχούν ιδιαίτερα.

    "Τα εύκολα όχι πολλές φορές ενώνουν πιο άνετα, απ' ό'τι τα πολύ πιο δύσκολα ναι" λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος και συνεχίζει: "δείτε την Αίγυπτο. Που οδήγησε το κίνημα του Facebook; Στην εδραίωση σκληρού στρατιωτικού ελέγχου στη χώρα. Κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, δηλαδή κινήματα που βασίζονται σε ένα συναίσθημα σε μια οργή, δύο πράγματα μπορεί να προσφέρουν. Είτε ενός είδους ανώδυνη και αναποτελεσματική τελικά εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική αυτή καθ' εαυτήν, είτε ανοίγουν το δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες".

    Ο κ. Πάγκαλος καταλήγει λέγοντας ότι πολιτικό κίνημα θα σχηματιστεί όταν στο πανό, δεν βλέπουμε μια διαρκή άρνηση όπου τεράστια όχι δεσπόζουν και καταπίνουν τα πάντα, αλλά όταν δούμε μια ιδέα, για την οποία αξίζει κάποιος να κάνει θυσίες.

    ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ,ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,Ή ΑΛΛΙΩΣ "Ο ΚΑΝΕΝΑΣ" ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ Ή ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

    ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

    ΤΟ KINHMA ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA...ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΗΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ,ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΑΛΟ...ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
    -ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!