Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση των κινήσεων του κινήματος των αγανακτισμένων στη Μυτιλήνη από όλους!! Όλοι έχουν την δυνατότητα μέσω αυτού του blog να αναρτούν ιδέες, απόψεις, νέα - οποιοδήποτε ενημερωτικό υλικό που αφορά την προσπάθειά μας στέλνοντας το mail τους στο: aganaktismenoimytilene@hotmail.gr ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον τομέα αναρτήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΧΡΩΜΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 09.06.2011

Γενικα
Προτασεις:
1. Να δηλωσουν οσοι θελουν να συμμετεχουν στην ομαδα Διαχειριση Υλικου για να φτιαχτουν πανο με τα λεφτα που εχουν μαζευτει, οπως επισης και για την συλογικη κουζινα.
2. Προταση να αλλαξουμε τη μερα προβολης ταινιων γιατι γινονται προβολες ταινιων του Βεγγου στη καταψη Μπινιο και καποιοι που θα ηθελαν να συμμετεχουν στη πλατεια δε θα μπορουν και ειναι καλο να ξανα οριστουν οι μερασ για τη κουζινα και τις ταινιες ωστε να υπαρχει μεγαλυτερη συμμετοχη.
3. Να διαβαστουν στη συνελευση ψηφισματα, αποφασεις και ομιλιες που λεγονται στο Συνταγμα και σε αλλες πλατειες.
4. Να φτιαξουμε ενα κειμενο καταγγελια προς τη Νομαρχια της Θεσσαλονικης για την απαγορευση που εγινε στον κ.Θεοδωρακη που ηθελε να κανει μια εκδηλωση στη πλατεια Αριστοτελους.
5. Να ερχονται συγκροτηματα και να παιζουν πριν και/ή μετα τη συνελευση.

Προταση για "προσκλιση" απο πορτα σε πορτα, στους περαστικους, στα διερχομενα αυτοκινητα!

~Ξυπνησαμε~

Ανθρωποι απο ολα τα λαικα στρωματα, χωρις σημαιες, χωρις κομματα. Ανθρωποι με ενδιαφερον για το αυριο το δικο μας και αυτων που αγαπουμε.
Για το αυριο της χωρας μας.
Αυτοι ειμαστε <<Οι Αγανακτισμενοι στη Μυτιληνη>> και καναμε της αποφαση μας πραξη για κουβεντα, ανταλλαγη αποψεων, ενημερωση και φυσικα αντιδραση σε αυτα που αποφασισαν αλλοι για λογαριασμο μας. Συγκεντρωνομαστε καθημερινα στη πλατεια Σαπφους στις 21:00 , βγαινουμε απο καβουκι μας, αποχωριζομαστε για λιγο τον καναπε μας, πινουμε τον καφε μας νωριτερα απο τις 21:00 , και σε θελουμε μαζι μας, να μοιραστεις αυτα που εχεις να πεις, να δωσεις ιδεες, να ενημερωσεις κι εσυ τους συμπολιτες σου.
Φερε και τα παιδια. Θα απασχοληθουν ομορφα στην ομαδα παιδιων, με επιβλεψη ανθρωπων που τα αγαπουν.

Σε περιμενουμε. Πλησιασε και χαμογελασε!!!!


Ενστασεις:

  • Να γραφει κατι πιο συγκεκριμενο που θα λεει ακριβως και με απλα λογια τι θα γινει στην Ελλαδα τον επομενο καιρο και αριθμιτικα τι χανουν.
  • Να γραφει με απλα λογια και πως ακριβως θα επιρεασει το σπιτι "καθενος", γιατι τους περισσοτερους τους νοιαζει πως επιρεαζει την οικογενεια του!
  • Να γραφει με συγκεκριμενα παραδειγματα και οχι γενικα.
  • Να γραφει επισης οτι συγκλινουμε ολοι στη πλατεια οτι νοιαζομαστε για το μελλον μας και των παιδιων μας και οτι ολοι ειμαστε συνυπευθυνοι και για οτι εγινε και για οτι θα γινει στην Ελλαδα αν δεν αντιδρασουμε. Οπως επισης και η εννοια της αλληλεγγυης στο οτι ειμαστε ολοι μαζι ενωμενοι.
    Ενσταση σε αυτο για το θεμα της αλληλεγγυης μεταξυ ποιου? π.χ. δε γινεται να ειναι στην ιδια συνελευση ενασ απολυμενος με το αφεντικο του.
  • Να προσθεθει οτι πρεπει να ενωθουμε οχι μονο οι Ελληνες αλλα παγκοσμια!!!
  • Τελος να δηλωσουμε οτι ειμαστε ολοι μαζι στη καταστροφη και οχι ο καθενας μονος!!!!



Ακουστικε επισης:
Προταση λογω οτι απουσιας κοσμου να μη γινονται καθημερινα συνελευσης
Ενσταση ειναι καλο να γινονται συνελευσεις ωστε και "10" ατομων για να γινεται ανταλλαγη αποψεων και ζημωση!!! Οπως επισης οτι οι γενικες συνελευσης της Μυτιλινης δεν μπορουν να αλλαξουν πολλα πραγματα αλλα οτι ειναι σα να ειμαστε παρακλαδη των μεγαλων συγκεντρωσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!