Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση των κινήσεων του κινήματος των αγανακτισμένων στη Μυτιλήνη από όλους!! Όλοι έχουν την δυνατότητα μέσω αυτού του blog να αναρτούν ιδέες, απόψεις, νέα - οποιοδήποτε ενημερωτικό υλικό που αφορά την προσπάθειά μας στέλνοντας το mail τους στο: aganaktismenoimytilene@hotmail.gr ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον τομέα αναρτήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΧΡΩΜΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ψήφισμα Ανοιχτής Συνέλευσης Μυτιλήνης

Η ελληνική βουλή καταδικάστηκε από το ευρωπαϊκό δικαστήριο σε χρηματικό πρόστιμο, επειδή αρνήθηκε να άρει την ασυλία της κ. Μιλένας Αποστολάκη σε αστική υπόθεση αντιδικίας με τον πρώην σύζηγό της. Οι έλληνες βουλευτές, στο πλαίσιο της μεταξύ τους αλληλοκάλυψης, αρνήθηκαν σε ελληνικό δικαστήριο να κρίνει την υπόθεση της αντιδικίας της κ. Αποστολάκη με τον σύζηγό της.

Η Λαϊκή Συνέλευση Αγανακτισμένων Μυτιλήνης απαιτεί από τους έλληνες βουλευτές, που αρνήθηκαν στην άρση της ασυλίας, να καταβάλουν την αποζημίωση προς όφελος τού ενάγοντος από το μισθό τους.

Καταδικάζουμε την κατάχρηση της βουλευτικής ασυλίας σε οποιαδήποτε μορφή της.

Λαϊκή Συνέλευση Μυτιλήνης

Πλατεία Σαπφούς, Μυτιλήνη

03/06/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!