Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση των κινήσεων του κινήματος των αγανακτισμένων στη Μυτιλήνη από όλους!! Όλοι έχουν την δυνατότητα μέσω αυτού του blog να αναρτούν ιδέες, απόψεις, νέα - οποιοδήποτε ενημερωτικό υλικό που αφορά την προσπάθειά μας στέλνοντας το mail τους στο: aganaktismenoimytilene@hotmail.gr ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον τομέα αναρτήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΧΡΩΜΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (3/6).

Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Αγανακτισμένων Μυτιλήνης

Η ελληνική βουλή καταδικάστηκε από το ευρωπαϊκό δικαστήριο σε χρηματικό πρόστιμο, επειδή αρνήθηκε να άρει την ασυλία της κ. Μιλένας Αποστολάκη σε αστική υπόθεση αντιδικίας με τον πρώην σύζηγό της. Οι έλληνες βουλευτές, στο πλαίσιο της συντεχνιακής αλληλεγγύης που σχεδόν πάντα επιδεικνύουν μεταξύ τους, αρνήθηκαν σε ελληνικό δικαστήριο να κρίνει την υπόθεση της αντιδικίας της κ. Αποστολάκη με τον σύζηγό της.
Η Λαϊκή Συνέλευση Αγανακτισμένων Μυτιλήνης απαιτεί από τους έλληνες βουλευτές που αρνήθηκαν στην άρση της ασυλίας να καταβάλουν την αποζημίωση προς όφελος τού ενάγοντος από τον παχυλό μισθό τους.

Λαϊκή Συνέλευση Αγανακτισμένων Μυτιλήνης
Πλατεία Σαπφούς, Μυτιλήνη
03/06/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!