Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση των κινήσεων του κινήματος των αγανακτισμένων στη Μυτιλήνη από όλους!! Όλοι έχουν την δυνατότητα μέσω αυτού του blog να αναρτούν ιδέες, απόψεις, νέα - οποιοδήποτε ενημερωτικό υλικό που αφορά την προσπάθειά μας στέλνοντας το mail τους στο: aganaktismenoimytilene@hotmail.gr ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον τομέα αναρτήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΧΡΩΜΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ

Καθένας και καθεμιά από όσους υπογράφουμε παρακάτω αυτή τη δήλωση είμαστε απόλυτα αντίθετοι-ες με την ψήφιση και την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που έχει αποφασίσει να εισηγηθεί η κυβέρνηση στη Βουλή σε συνεργασία με την Τρόικα, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα αυξάνει σε ανυπολόγιστο βαθμό το κόστος της ζωής μας η οποία βάσει Συντάγματος είναι το ύψιστο έννομο αγαθό. Το Μεσοπρόθεσμο αυξάνει το κόστος αυτό σε ύψος, το οποίο, με τόσες περικοπές που μας επιβάλλονται, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να το καλύψουμε με τα εισοδήματά μας. Έτσι επιχειρείται σταδιακά η εξαθλίωση και η εξόντωσή μας και συμπεραίνουμε ότι στο μέλλον θα υποχρεωνόμαστε να παρέχουμε τεράστιο όγκο εργασίας έναντι πενιχρών απολαβών. Επομένως, αν επιβληθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, τις δεκαετίες που έρχονται θα περάσουμε μια μαύρη ανυπόφορη ζωή με πρόσχημα την αναγκαιότητα να αποπληρωθεί το χρέος.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι εφ’ όσον οι Βουλευτές Νομού Λέσβου υπερψηφίσουν το Πρόγραμμα και συμβάλουν με αυτή την ψήφο τους στην εξουθένωσή μας, τότε θεωρούμε ότι η εντολή που έλαβαν οι Βουλευτές αυτοί από τους πολίτες της Λέσβου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές να αποφασίζουν εκ μέρους τους

αίρεται επ’ αόριστον

με δική τους ευθύνη και μαζί μ’ αυτήν αίρεται και το δικαίωμά τους να μας εκπροσωπούν. Στη Λέσβο οι Βουλευτές αυτοί θεωρούνται ανεπιθύμητα πρόσωπα. Επιπλέον επιφυλασσόμαστε να ζητήσουμε και την ποινική δίωξη των βουλευτών του Νομού Λέσβου για οποιαδήποτε παράνομη και άδικη ζημία διαπιστωθεί από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος σε βάρος των πολιτών της Ελλάδας, των οποίων τα δικαιώματα έχουν ορκιστεί να προστατεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!