Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση των κινήσεων του κινήματος των αγανακτισμένων στη Μυτιλήνη από όλους!! Όλοι έχουν την δυνατότητα μέσω αυτού του blog να αναρτούν ιδέες, απόψεις, νέα - οποιοδήποτε ενημερωτικό υλικό που αφορά την προσπάθειά μας στέλνοντας το mail τους στο: aganaktismenoimytilene@hotmail.gr ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον τομέα αναρτήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΧΡΩΜΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Κοινό Ψήφισμα της Ανοιχτής Συνέλευσης των Συνδικαλιστικών Φορέων της Μονάδος Μυτιλήνης τού Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Ανοιχτής Συνέλευσης των Αγανακτισμένων Μυτιλήνης.

Εμείς, οι ακαδημαϊκοί πολίτες τού Πανεπιστημίου Αιγαίου και οι αγανακτισμένοι πολίτες Μυτιλήνης, μετά από εκτενή ενημέρωση και συζήτηση, διαπιστώσαμε ότι τα καινούρια μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο παιδείας σχετικά με τους συμβασιούχους διδάσκοντες σε συνδυασμό με τις προηγούμενες περικοπές οδηγούν το πανεπιστήμιο σε απολύσεις και πρακτική αδυναμία λειτουργίας του.

Για το λόγο αυτόν, δηλώνουμε την πλήρη υποστήριξή μας σε ενδεχόμενη απόφαση των αρμοδίων πανεπιστημιακών οργάνων να προχωρήσουν άμεσα ως δραστικό μέτρο αντίστασης σε ουσιαστικό άνοιγμα τού πανεπιστημίου στην τοπική κοινωνία με δραστηριότητες ενημέρωσης και διαλόγου γύρω από τα προβλήματά του, αλλά και τα προβλήματα της κοινωνίας.

Δηλώνουμε την πλήρη συμπαράστασή μας σε ενέργειες αντίστασης της ακαδημαϊκής κοινότητας απέναντι στην υπονόμευση τού δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα τού πανεπιστημίου.

Ακαδημαϊκοί πολίτες Παν. Αιγαίου

Αγανακτισμένοι Μυτιλήνης

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω!
    Τι δημόσιο και δωρεάν? Δημόσιο υπάρχει...δωρεάν δεν υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!