Το Blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση των κινήσεων του κινήματος των αγανακτισμένων στη Μυτιλήνη από όλους!! Όλοι έχουν την δυνατότητα μέσω αυτού του blog να αναρτούν ιδέες, απόψεις, νέα - οποιοδήποτε ενημερωτικό υλικό που αφορά την προσπάθειά μας στέλνοντας το mail τους στο: aganaktismenoimytilene@hotmail.gr ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον τομέα αναρτήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΧΡΩΜΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 16/06

Ø Ενημέρωση για το τι έγινε χτες στο Σύνταγμα.

Ø Πρέπει να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο.

Ø Να αρχίσουμε την ιστορία με τα φυλλάδια, να τα μοιράσουμε πόρτα-πόρτα (Έγινε ομάδα).

Ø Πρόταση: να γίνει μια πενταμελής ομάδα και να πηγαίνει στις καφετέριες για να καλεί τον κόσμο.

Ø Έχουν βγει δυο μύθοι: ότι θα πάρουμε τη δόση. Αυτοί που μας δανείζουν φοβούνται πιο πολύ εμάς γιατί δεν θα πάρουν τα λεφτά τους. Η μόνη λύση είναι να φτάσουμε και να γίνεται συνέχεια αυτό που γίνεται στην Αθήνα.

Ø Οι δόσεις που μας δίνουν δεν πάνε για μισθούς και συντάξεις αλλά για την αποπληρωμή του δανείου.

Ø Συμπληρωματική πρόταση: όταν συνέλευση πάρει σοβαρές αποφάσεις και μιλάει με πολιτικό λόγο να βγαίνουν οι προτάσεις-αποφάσεις μας προς τα έξω.

Ø Όταν λέμε να τα βγάλουμε προς τα έξω στα ΜΜΕ, αν και είναι καλό να μην τους εμπιστευόμαστε, αλλά να οργανώσουμε καλύτερα το blog.

Ø Η ιδέα για το site δεν είναι καλή γιατί είναι ακριβή αλλά είναι η ίδια δουλειά με το blog.

Ø Πώς λειτουργεί η Συνέλευση της Μυτιλήνης;

Ø Και αν το σύνταγμα το ακούει η Βουλή, τότε πρέπει να κάνουμε κάτι να μας ακούσει η Συνέλευση του Συντάγματος. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα της πλατείας σοβαρά και να μην ερχόμαστε για πλάκα.

Ø Η πλατεία πρέπει να γίνει το βήμα για όσους δεν έχουν φωνή.

Ø Η Συνέλευση του Πλωμαρίου φτάνει τα 120 άτομα και η πρόταση είναι να επικοινωνήσουμε μαζί τους, ή να πάμε ή να έρθουν. Ανέλαβαν δύο άνθρωποι να καλέσουν τους Πλωμαρίτες να έρθουν την Κυριακή μαζί μας.

Ø Όσοι δεν απείργησαν χτες, ας υποστούν τις συνέπειες.

Ø Δεν είναι καλό να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον. Όσοι είμαστε σήμερα εδώ, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!